HAR DU PENGE KAN DU FÅ !!

Penge er også energi, så hvad betyder vores forestillinger om penge for vores flow?       Kom lørdag den 11. november !


Lad os tage en dag, hvor vi kigger på de forestillinger, vi hver især går og gør os om penge og om måder at tiltrække dem på. Nogle gange stiller vi forhindringer op for os selv i form af begrænsende tankemønstre, der får lov til at sætte scenen.


Hvad er penge? Hvad kan de? Hvad gør de ved mig, når jeg har dem, og når jeg ikke har dem? Hvad skal der til for at tiltrække ressourcer nok til at opfylde mine ønsker og behov?


Denne søndag vil vi udfordre tankemønstrene og puste nyt liv i konstruktionen penge. Vi lover ikke guld og grønne skove, men en munter dag i alkymiens laboratorium!

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
TID: LØRDAG DEN 11. NOVEMBER KL 10.30 – 16.30
STED: GADEVANGEN 21, 2800 KGS LYNGBY
PRIS: 950 KR

Tag en madpakke med, så sørger vi for kaffe, te, snack og kage.

 

Tilmelding: teresedamsholt@gmail.com    eller  
                      https://art-of-living.dk/earthwisdom

Om underviserne:    

Birgitte Raaberg og Terese Damsholt er begge uddannede Council Guides med overbygniingen Black Lodge fra Ehama Institute, New Mexico, USA.SKØNHEDENS FIRE DØTRE

 

Tid: 20. Maj kl 13 – 17

Sted: Gadevangen 21, 2800 Kgs Lyngby

Pris: 450 kr

 

Ild – vand – jord – luft

Vi  mennesker er en del af elementerne ild – vand – jord – luft.


På denne workshop får du mulighed for at udforske og forbinde dig med disse fire elementers energier og kvaliteter. Hvilke beskeder har elementerne til dig? Hvad fortæller de?


Vi er nået til et sted i Moder Jords udvikling, hvor vi må genlære at lytte til hendes budskaber, for at vi kan vandre ad Skønhedens Vej. Gennem sansning og meditation vil Skønhedens Fire Døtre tale til dig, om det, der har betydning for dig netop nu.

WORKSHOPS